Добави коментар
Халфът на България пострада сериозно при катастрофата в грузинската столица Тбилиси

Асът в халфовата линия на българския национален тим Тодор Неделев изрази благодарност към хората и институциите, които демонстрираха съпричастност и човещина след инцидента в Тбилиси, при който пострада сериозно.

„Една секунда може да преобърне целият ти живот! Мечтите и плановете за бъдещето в един миг изчезват, там в мрачният тунел…Сега не се питам защо на мен, не търся вина в никого. Просто съм благодарен, че съм жив!, написа в емоционален благодарствен текст халфът на Ботев (Пловдив) и националния отбор на България, който трябваше да претърпи операция след получена тежка черепно-мозъчна травма в Тбилиси.

„Няма думи, с които мога да изразя благодарността си към човека, който ми даде шанс за втори живот, Проф. Шота Ингороква и екипът му, Благодаря от сърце и на д-р Бисер Бочев за навременната намеса и постоянните грижи по време и след операцията.

„На най-прекрасната жена на света за това, че беше неотлъчно до мен и ми вдъхна сили да премина през това изпитание. На моето семейство, което беше непрестанно в мислите ми, за любовта и подкрепата. На всички мои близки и приятели, които ми даваха кураж.

„Искам да благодаря на Български Футболен Съюз, на Българското посолство в Грузия, на консула Ралица Димитрова, както и на Грузинската федерация за това, че бяха до мен през цялото време на престоя ми там.

„И не на последно благодаря на всички познати и непознати хора, които ми изпращахте позитивната си енергия. Сигурен съм, че скоро ще се завърна на терена по-силен от всякога!“

Добави коментар
Гласувай:
3.5/5 - 17 гласували