Тодор Янчев: Целим се в евротурнирите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Старши треньорът на "червените" коментира впечатленията си от зимния лагер

Треньорът на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, говори пред клубната телевизия, като коментира изминалия зимен лагер на тима.

„Свикнах с новия пост, с новата отговорност, която имам. Свикнах с обстановката в клуба. За мен тя не е нова. Футболистите се напаснаха към мен, както и аз към тях, така че в момента виждам един адаптивен процес, който върви по най-добрия начин“, заяви Янчев.

„Абсолютно всичко се разви както беше планирано. Каква работа да се свърши до първата контрола, след което имахме едно малко организационно обстоятелство. Пропадна ни контролата с Партизан, но реагирахме добре. Намерихме друг съперник, също класен и успяхме да завършим още малко физическа работа. Опитах се да дам равен шанс на всички играчи. Към момента всички дадоха най-доброто от себе си. Ще настъпят промени до първия мач. Има по-малко от две седмици. 90% съставът ми е ясен, но има позиции, на които се колебая. До последно ще имаме колебания с оглед на качеството, което разполагаме. Конкуренцията не би трябвало да е проблем. Ние сме като едно семейство и трябва да работим върху голямата ни цел“.

„Нямаме приоритетна цел. Борим се за класиране в евротурнирите. Надявам се през пролетта да гледаме нападателен, успешен и резултатен ЦСКА“, каза още старши треньорът.