Томас Тухел се прицели в двама защитници на Байерн Мюнхен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Челси ще подсилва отбраната си с бранители от Бундеслигата

Новият мениджър на Челси Томас Тухел вече има трансферни цели за лятото. Немският специалист планира подмяна на защитата през летния трансферен прозорец, като в списъка му фигурират имената на двама защитници на Байерн Мюнхен.

Едното име е Давид Алаба, чийто договор изтича през лятото и ще стане свободен агент. Интересът към него обаче ще бъде голям, тъй като куп европейски грандове, сред които Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Реал Мадрид и Барса, имат интерес към австрийския национал.

Според „Bild“, поради причина Тухел смята да се насочи към Никлас Зюле. Централният бранител е сред основните играчи на Ханзи Флик и не е ясно дали Байерн ще се раздели с него. Но се появиха информации че Зюле може да напусне клуба, ако на опитния Жером Боатенг му бъде предложен нов контракт. Същата съдба може да сполети и Люка Ернандес в случай, че „баварците“ се подсилят със защитника на РБ Лайпциг Даю Упамекано.

Именно бранителят на Лайпциг е третият човек в списъка на Тухел. За него обаче Челси също ще срещне сериозна конкуренция, след като Упамекано е желан от Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид.