Томаш: Аз съм търновец, ще дам всичко да помогна на Етър!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Александър Томаш ще се опита да поведе "болярите" към спасение

Новият наставник на Етър Александър Томаш коментира назначението си начело на “виолетовите”. Той заяви, че предизвикателството пред него и екипа му е много сериозно. Томаш заяви за Дарик, че е наясно със ситуацията и ще бъде тежко.

„В крайна сметка аз съм търновец. Роден съм тук. Кариерата ми като футболист стартира в Търново, тук и завърши. Реших, че в тази трудна ситуация, в която се намира Етър и в света на пандемия, аз и моят екип трябва да опитаме да дадем всичко от себе си, за да помогнем в момента на Етър“, коментира Томаш.

„Предизвикателството е наистина доста сериозно. За 90% от футболната общественост в България Етър е първият отбор, който изпада от efbet Лига. Мен ме амбицират именно такива предизвикателства мен. Проведохме сериозен разговор с екипа и си казахме – защо не? Понякога трябва да си достатъчно луд, за да успееш. Помислихме един-два дни и ето ни, вече сме в Търново. Днес направихме първа тренировка“, добави новият наставник на Етър.

„Наясно съм, че няма да бъде никак лесно. В крайна сметка аз трябва да се съобразя с финансовото състояние, в което се намира Етър. Нови неща не ме притесняват, както и това да импровизирам. Ще се стремя да направя най-доброто за клуба. Ще се постараем с този потенциал да извлечем максимума”, заяви Сашо Томаш.

„Ако тръгнем да работим в насока относно кондиционното състояние на футболистите, мисля, че ще направим грешка. Има някои тънкости в професията, с които е възможно да вдигнем нивото от физическа гледна точка, но това не е точно от кондиционни тренировки. Много трудно бих променил нещата. С достатъчно себераздаване, със сплотеност, с колектив може да се компенсира от тази гледна точка”, добави младият специалист.