Добави коментар
Александър Томаш ще се опита да поведе "болярите" към спасение

Новият наставник на Етър Александър Томаш коментира назначението си начело на „виолетовите“. Той заяви, че предизвикателството пред него и екипа му е много сериозно. Томаш заяви за Дарик, че е наясно със ситуацията и ще бъде тежко.

„В крайна сметка аз съм търновец. Роден съм тук. Кариерата ми като футболист стартира в Търново, тук и завърши. Реших, че в тази трудна ситуация, в която се намира Етър и в света на пандемия, аз и моят екип трябва да опитаме да дадем всичко от себе си, за да помогнем в момента на Етър“, коментира Томаш.

„Предизвикателството е наистина доста сериозно. За 90% от футболната общественост в България Етър е първият отбор, който изпада от efbet Лига. Мен ме амбицират именно такива предизвикателства мен. Проведохме сериозен разговор с екипа и си казахме – защо не? Понякога трябва да си достатъчно луд, за да успееш. Помислихме един-два дни и ето ни, вече сме в Търново. Днес направихме първа тренировка“, добави новият наставник на Етър.

„Наясно съм, че няма да бъде никак лесно. В крайна сметка аз трябва да се съобразя с финансовото състояние, в което се намира Етър. Нови неща не ме притесняват, както и това да импровизирам. Ще се стремя да направя най-доброто за клуба. Ще се постараем с този потенциал да извлечем максимума“, заяви Сашо Томаш.

„Ако тръгнем да работим в насока относно кондиционното състояние на футболистите, мисля, че ще направим грешка. Има някои тънкости в професията, с които е възможно да вдигнем нивото от физическа гледна точка, но това не е точно от кондиционни тренировки. Много трудно бих променил нещата. С достатъчно себераздаване, със сплотеност, с колектив може да се компенсира от тази гледна точка“, добави младият специалист.

Добави коментар
Гласувай: