google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Според наставника на Етър Лудогорец е понижил качеството на продукциите си през този сезон

Новият старши треньор на Етър Александър Томаш смята, че бившият му клуб – ЦСКА, има “огромен” шанс да спечели първата си шампионска титла от 2008 година насам.

Бившият бранител на Червените изрази мнение, че в спортно-технически план отборът на Бруно Акрапович показва израстване докато шампионът Лудогорец е свалил нивото си.

“ЦСКА има огромен шанс да стане шампион,” коментира Томаш. “Казвам го на фона на това, което показва отбора спортно технически до момента. Всичко зависи само от тях.

“Лудогорец е свалил нивото този сезон. Това е съвсем нов отбор на Лудогорец, доста от футболистите, с които бяхме свикнали, ги няма вече.

“Няма го нужния синхрон в момента. Вижда се едно отстъпление от тяхна гледна точка в игровия стил. Ако успеят по-бързо да си върнат нивото, на ЦСКА ще бъде много трудно, но червените имат шанс.”

Наставникът на Етър обяви, че настоящият му клуб е една голяма школа за него.

“На Етър му трябват точки,” категоричен е Томаш. “Трудно е в момента да изграждаме стил и начин на игра. Работата в Етър е едно голямо училище за мен и моя екип. Ще дадем максимума за да спасим клуба. Убеден съм, че в момента съм по-добър треньор, отколкото преди година”.

Томаш коментира и възможността близкият му приятел Димитър Бербатов да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз.

“Виждам, че Бербатов е здраво стъпил на земята и знае, че при всяко начало е трудно,” заяви Томаш. “Знае, че човек трябва да се подготви и може би точно това иска да направи и той, за да дойде точото време  да застане той на върха.”

“Разговарял съм с него, знам какво иска. Едно мога да кажа, той вижда футбола по много специфичен начин, много малко хора могат да го видят по този начин, красотата на футбола.”