Томаш иска втора поредна победа при визитата на Черно море
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Във вторник Етър постигна първи успех за сезона след победа с 1:0 срещу Царско село

Етър ще се изправи срещу Черно море в първия мач от 15-ия кръг на efbet Лига, като двубоят е в петък от 17:15 ч. на стадион “Тича”. Наставникът на “виолетовите” Александър Томаш говори преди срещата, като заяви, че тимът има малко време за подготвка, но няма място за оправдания.

“Не можем да се оправдаваме с това, но е фактор, който ни притеснява. Основната задача е да възстановим футболистите. Кои ще са готови за игра, ще стане ясно след последната тренировка, в която можем да подобрим само някои тактически неща. Ще липсва наказаният Свилен Щерев, но се завръща Мариян Иванов, което е една опция повече за нас”, сподели старши треньорът Александър Томаш.

„Във всеки двубой без значение срещу кой играем, искам и очаквам да победим. Естествено, срещу Черно море ще подходим по-различно. Те имат ммного добър треньор и екип, който работи от доста време. Сериозен отбор са, така че е нужно да дадем най-доброто от нас, за да ги затрудни. Всичко зависи единствено от футболистите. Както казах, аз вярвам в тях и потенциала им. След успеха над Царско село не трябва да изпдаме в еуфория. Пораженията могат само да ни научат, а победите трябва да се приемат със смирение. Винаги е добре да сме стъпили здраво на земята”, коментира Александър Томаш.

Защитникът Мариян Иванов ще бъде на разположение на Томаш за мача с Черно море, но Свилен Щерев е аут след червения картон, който получи срещу Царско село. В игра за Етър може да се завърнат Даниел Пехливанов и Кольо Станев, които пропуснаха мача с “царете” поради заболяване.