google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Дадох абсолютно всичко, съжалявам много", заяви Томаш след изпадането на Етър

Наставникът на Етър – Александър Томаш, бе разочарован от поражението от Монтана с 1:2. Специалистът заяви, че много хора са искали “болярите” да изпаднат от елита. Той се обърна като феновете и заяви, че съжалява много и с екипа му са работили със сърце и душа за Етър.

“Губихме единоборствата, губим първа топка, губим втора топка. На нас ни трябва малко да се разклатим. Този гол ни повлия много зле и второто полувреме нито футбол имаше, просто поздравявам съперника, който вярваше повече от нас. На такова ниво, ако не печелиш единоборствата си, трудно би създал нещо”, започна Алексанър Томаш.

“Много хора може да се успокоят. Етър е там, където много хора искат. Съжалявам много за момчетата. В крайна сметка силите ни са дотука”, продължи треньорът на “виолетовите”.

“Каквото и да кажем момента, аз съм разочарован. Аз и екипа дадохме максимума, както и футболистите. Последния месец не намерихме . Животът продължава и човек трябва да е позитивно настроен”, каза Томаш.

“Не трябва неяснотата около формата на първенството да ни е оправдание. Такава е обстановката и ние нямаме право на глас. На зеления терен ще се покаже дали сме по-добри от Септември, ако играем бараж. В един мач всичко е възможно”, заяви треньорът на Етър.

В заключение Томаш се обърна към феновете на “болярите”:

“Съжалявам много, наистина дадох максимума от себе си, аз и екипа със сърце и душа работихме. За мен е важно, когато човек работи от сърце. Неприятно е, аз съм от този град. Пак казвам, животът продължава. Дадох абсолютно всичко и вярвам в себе си.”