Томаш: Мога да разделя мача на преди и след червения картон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бях казал на футболистите и вярвах, че можем да вземем нещо от Лудогорец"

Треньорът на Етър (Велико Търново) Александър Томаш заяви след тежката загуба с 0:6 от Лудогорец, че червеният картон на вратаря Христо Иванов е бил преломен момент за „виолетовите“ в мача, като преди това наставникът на „болярите“ е вярвал, че неговият тим може да вземе нещо от двубоя.

“Индивидуалната класа на футболистите на Лудогорец оказа влияние. Мога да разделя мача на преди и след червения картон. Преди него се опитахме да се противопоставим по най-добрия начин на Лудогорец. След червения картон нашият отбор рухна. Бях казал на футболистите и вярвах, че можем да вземем нещо от Лудогорец”.

“В крайна сметка разполагат с много добри футболисти. Убеден съм, че можем да играем по-добре. Този мач трябва да го забравим по най-бързия начин и да мислим за следващия. Ние не сме отбор, който не може да се надиграва с Лудогорец, но сме отбор, който може да пресира високо, да открадва топка и да създава атаки. Имахме три ситуации, които можехме да развием по-добре и да отбележим гол”, добави Томаш.