Томаш: “Надявам се да вземем максимума срещу Сините”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Утре Етър излиза срещу Левски в първия си домакински мач от пролетния полусезон

Наставникът на Етър Александър Томаш изрази надежда, че неговият тим ще успее да стигне до победата в утрешния сблъсък с Левски.

“Пореден труден мач, но за нас всеки мач е труден, защото сме последни в класирането,” коментира бившият бранител на ЦСКА и националния отбор.

“Надявам се да се мобилизиране и да вземем максимума срещу „сините”. Левски си е Левски, независимо от проблемите, които имат, и ако някой ги подцени, самият той ще има проблеми.”

Томаш допълни, че Виолетовите са извлекли поуки от неприятната загуба от шампиона Лудогорец в понеделник.

“Етър няма какво да губи – в ситуацията, в която се намираме, всеки мач е финал за нас,” обяви треньорът на Болярите. “Взели сме си нужните поуки от двубоя с Лудогорец, надявам се футболистите да са стабилни и психологически, но това ще се види в неделя.”

Вратарят Христо Иванов пропуска мача заради наказание след червения си картон в Разград. Това е и причината в групата за мача с Левски да попаднат Анатоли Господинов и Цветомир Цанков.

Панамецаът Хосе Кордоба също няма да е на разположение на Томаш, тъй като състезателните му права все още не са уредени.

Етър пусна в продажба виртуални билети на цена от 10 лева, като всеки закупил билет ще получи календара на отбора за 2021 г, а един ще се сдобие и с абонаментна карта за следващия сезон.

Двубоят е утре от 17.00 часа и ще бъде излъчен пряко в ефира на “Диема Спорт”>