Добави коментар
"Нямаме право да си изпускаме нервите. Целта ни е да оставим Етър в елита"

Наставникът на Етър Александър Томаш остана доволен от играта на своя тим при равенството с Локомотив Пловдив на „Лаута“. Според младия специалист „болярите“ са загубили четири точки в последните си два мача. В предния кръг великотърновци направиха нулево реми с Левски.

„На Етър му трябват точки. Изтървахме две точки с Левски и две с Локомотив, като и в двата мача можехме да загубим. Не мога да бъда недоволен от мочетата, но оставам с доста смесени чувства. Удар без топка и опит за удар без топка – не се санкционира. Няма да коментирам съдийството“.

„Не оправдавам постъпката на Здравков за репликите. Нямаме право да си изпускаме нервите. Целта ни е да оставим Етър в елита. Вече в три мача имаме три червени картони. Желанието, което имат да побеждават футболистите, по-скоро прегарят. Искам да гледам моя отбор. Днес не знам колко чисти ситуации създадоха Локомотив, които са един от най-добрите отбори в България. Всичко е психология, отдавна го казвам, но много хора не ми вярват“, добави Томаш.

„Наясно сме с качествата на футболистите си. Те не се оценяват достатъчно. На нас ни трябват точки. Губим четири точки в последните два мача, афектиран съм. Не съм доволен от дисциплината. Допуснахме гол, те имаха греда, но за друга ситуация не мога да се сетя. И при тях може да е имало подценяване, но ние трябва да се възползваме от тези ситуации“.

„Мнението ми е, че в нашето първенство, отборът, който везе по-добре в мача и дава максимум, може да победи всеки един. Лудогорец ни победи с 6 гола, а след това губят от Локомотив. Мислех, че можехме да вземе максимума от точки днес“.

„Голям проблем е в България. Леко нашумял, има качества, интелигентно момче. Започнат да ти говорят колко си велик и вече не си здраво стъпил на земята. Това е моята роля. Няма забележка към Боруков днес, раздаде се в името на отбора. Дали остава? Попитайте него. Имаме два дена“, каза треньорът на въпрос за бъдещето на Преслав Боруков в Етър.

„Подхождаме професионално. Нямаме богат избор от футболисти, излизаме и играем. С тези червени картони не знам как ще прекрояваме отбора. Ще дадем максимума от възможности си, за да оставим Етър в efbet Лига. Купата е бонус“, заяви Томаш.

Добави коментар
Гласувай: