Томаш: Вярвам до край, че Етър може да запази мястото си в елита
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Човек винаги трябва да е оптимист. Аз вярвам в собствените си качества, в тези на екипа", заяви Александър Томаш

Старши треньорът на Етър – Александър Томаш, заяви след тежкото поражение с 0:3 от Славия, че футболистите му са изгорели и рухват, когато получат попадение. Въпреки това младият специалист продължава да вярва, че “болярите” може да се спасят.

„Трудно е да се говори след подобни загуби, но животът е хубав, животът продължава. Това, което виждам в съблекалнята е това, което се случи на предния двубой срещу Славия. Там рухнахме целият отбор и се вижда в резултатите“, заяви Томаш.

„За тези пет месеца мога единствено да сваля шапка на тези футболисти. Тези 90 секунди още не може да ги преодолеем. В момента, в който ни отбележат гол, ние рухваме. Когато поехме Етър, никой не вярваше в шансовете ни за спасение. В дадени ситуации надскачахме себе си. Просто изгоряха“, продължи той.

„Аз съм оптимист. Не смятам да се оправдавам, но доста неща се насъбраха, които влияят. Не сме Лудогорец или ЦСКА. На нас ни трябва малко, за да бъдем разклатени. Спокойно мога да изляза сега и да ги кажа тези неща, но не искам да се оправдаваме.“

„Каквото и да се случи оттук до края аз съм горд с тези играчи . Аз вярвам до край, че Етър може да запази мястото си в елита и през следващия сезон. Човек винаги трябва да е оптимист. Вярвам в собствените си качества, в тези на екипа. Ние няма как направим някакви чудеса в следващите 10 дни. Нужно е да се успокоим и да играем футбол, защото футболът е удоволствие“, заяви треньорът на “болярите”.

В заключение Томаш коментира спекулациите, които го свързват с треньорския пост в Ботев Пловдив.

“Аз чух информации, че ме свързват с Бербатов и затова Етър е на това положение.“