Томори: В Милан сме страхотна група, бягаме един за друг
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Защитникът даде обширно интервю пред "Гадзета дело Спорт"

Защитникът на Милан – Фикайо Томори даде обширно интервю пред “Гадзета дело Спорт”, в което говори за обстановката в отбора, как се чувства вече втора година в Милано и целите пред клуба за този сезон.

“Не искаме да спираме тук. Трябва да продължим нашия път и начина, по който подхождаме към мачовете, за да донесем нужните резултати. Надяваме се, че ще имаме нещо, за което да празнуваме в края на сезона”.

“Интер е много силен отбор, Наполи има качество и също така харесвам Ювентус и Рома. Не мисля, че има отбор, който е много по-добър от останалите. Всеки има своите силни и слаби страни. Ние имаме характеристика на играчите, с които можем да победим всеки. Класирането в края на сезона ще покаже кой е бил най-добрият.”

“Общо взето, ние сме същият отбор от миналия сезон. Имаме повече опит както индивидуално, така и като отбор. Пиоли никога не спира да ни учи. Всеки ден учим и надграждаме. Работим върху грешките си и знаем какви са качествата ни. Ние сме страхотна група, играем като отбор. Силни сме при контраатаките с нашите крила, както и в дефанзивната част. Бягаме един за друг и се жертваме. Млади сме, имаме енергия.”

“Ибрахимович? След като дойдох, той ми казваше само едно нещо: “Побеждавай. Побеждавай във всяка ситуация – на тренировка, на мачове. От съблекалнята до терена – неговата дума се чува най-ясно. Златан постоянно ме мотивира и ни помага много да останем фокусирани. Той е първият, който ще каже, че трябва да тичаме повече и да се защитаваме по-добре.”

“Жиру ме попита каква е ситуацията в Милан през лятото и му отговорих, че ще страхотно да го имаме в отбора. Оли е човек, който решава мачове и го показаа тук. Той е опитен и е лидер на младите.”, сподели Томори.