Томов: Гриша Ганчев ме покани да имам роля в ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ганчев трябва да остане в ЦСКА поне до края на сезона", споделя Александър Томов

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов коментира ситуацията на “Българска армия” и разкри, че е имал предложение от Гриша Ганчев да се завърне в клуба.

„Следя случващото се с ЦСКА. Разговарял съм с Гриша Ганчев няколко пъти. Казал съм му, ако обича клуба поне малко, да не се оттегля поне до края на сезона. Ако наистина има намерение да напусне ЦСКА, ще се намерят достойни хора, които да поемат отбора. ЦСКА няма да бъде оставен!“, заяви Томов за колегите от Спортал.

„Той ми се обади, иска аз да играя някаква роля! Вероятно ми се обади в особен момент, след това аз му се обадих един път. Дадох му този съвет да остане в клуба преди загубата от Лудогорец, имаше още шанс за шампионската титла. Не знам какви са неговите намерения.. Това обаче не се прави по средата на първенството. Ганчев трябва да остане поне до края на този сезон“, продължи Александър Томов..

„Безумно е да има два отбора с името ЦСКА! ЦСКА 1948 ме изумява със спортно-техническите си постижения, не очаквах това, но не ми е приятно да има два ЦСКА. Това разделя привърженици, няма какво да се лъжем, не е приятно. Защо се направи този втори ЦСКА, питайте Цветомир Найденов и Балъков“, каза още Томов, под чието ръководство „армейците“ спечелиха шампионска титла през 2008 г.