Топ рефер подкрепи Венци Стефанов, охули съдийската комисия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият международен арбитър Атанас Узунов атакува остро съдийската комисия на БФС, която вчера защити рефера на срещата Локомотив Пловдив – ЦСКА Ивайло Стоянов от нападките на президента на Славия Венци Стефанов.

Узунов, който преди години беше водещият български рефер и дори ръководи мачове на финали на европейско първенство и в Шампионската лига, призова комисията да се извини на силния човек на Белите.

Ето и обръщението на Узунов към съдийската комисия, което той изпрати чрез вестник “Марица”:

Уважаеми Колеги,

ДЪЛГИ години не коментирах съдийството във вътрешния ни шампионат, но решенията и анализа Ви за срещата между Локомотив (Пловдив) и ЦСКА ме изумяват. Ще ме обвините в субективизъм, но отново ще сгрешите!!!

Искам да попитам как преценяте кое е наказателен удар и кое не, като 90% от Вас не сте стъпвали в игрално поле? Според Вас защо не коментирате ситуацията, в която защитник на ЦСКА изби с лакът топка, отправена в очертанията на вратата, и то в наказателното поле? Приемате нормално това отсъждане, дори не го коментирате, но ситуацията е при 1:0?

Защо не коментирате и отсъдената засада при която двама футболисти на Локомотив останаха сами срещу вратаря на ЦСКА? Мисля, че някой от Вас разбира от правилото за ЗАСАДА!!!

Обвинявате Венци Стефанов, но в случая трябва да му се извините!!! Пожелавам Ви в престоящите срещу да бъдете реалисти и да поставяте еднакви условия на всички отбори.

Атанас Узунов

Вчера Стефанов на два пъти изригна със стряскащи атаки срещу ръководството на БФС и неговата съдийска комисия, като дори се закани да изнесе нови скандални подробности, уличаващи родните рефери.