Топ рефер подкрепи Венци Стефанов, охули съдийската комисия

Прочетена:1103
Топ рефер подкрепи Венци Стефанов, охули съдийската комисия 1
0 0

Бившият международен арбитър Атанас Узунов атакува остро съдийската комисия на БФС, която вчера защити рефера на срещата Локомотив Пловдив – ЦСКА Ивайло Стоянов от нападките на президента на Славия Венци Стефанов.

Узунов, който преди години беше водещият български рефер и дори ръководи мачове на финали на европейско първенство и в Шампионската лига, призова комисията да се извини на силния човек на Белите.

Ето и обръщението на Узунов към съдийската комисия, което той изпрати чрез вестник “Марица”:

Уважаеми Колеги,

ДЪЛГИ години не коментирах съдийството във вътрешния ни шампионат, но решенията и анализа Ви за срещата между Локомотив (Пловдив) и ЦСКА ме изумяват. Ще ме обвините в субективизъм, но отново ще сгрешите!!!

Искам да попитам как преценяте кое е наказателен удар и кое не, като 90% от Вас не сте стъпвали в игрално поле? Според Вас защо не коментирате ситуацията, в която защитник на ЦСКА изби с лакът топка, отправена в очертанията на вратата, и то в наказателното поле? Приемате нормално това отсъждане, дори не го коментирате, но ситуацията е при 1:0?

Защо не коментирате и отсъдената засада при която двама футболисти на Локомотив останаха сами срещу вратаря на ЦСКА? Мисля, че някой от Вас разбира от правилото за ЗАСАДА!!!

Обвинявате Венци Стефанов, но в случая трябва да му се извините!!! Пожелавам Ви в престоящите срещу да бъдете реалисти и да поставяте еднакви условия на всички отбори.

Атанас Узунов

Вчера Стефанов на два пъти изригна със стряскащи атаки срещу ръководството на БФС и неговата съдийска комисия, като дори се закани да изнесе нови скандални подробности, уличаващи родните рефери.

Сподели