google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мисля, че няма никакво съмнение, че Левски играе за себе си”, заяви той.

Старши треньорът на Левски – Елин Топузаков, сподели впечатленията си след загубата от Лудогорец с 2:3 в Разград.

Топчо остана доволен от представянето на своите футболисти и обяви, че дори с млади играчи “сините” са изглеждали опасно.

“Мисля, че съм доста доволен от това, което показахме на терена. Не отстъпвахме на игровия аспект на Лудогорец. Всичко, което беше като замисъл с младите момчета за елемент на изненада, мисля че се получи. Само респект за играчите. Мисля, че се представихме добре и в голяма част от времето на мача бяхме равни на Лудогорец, а на моменти мисля, че имахме и превъзходство”, коментира Топузаков.

“Сонко имаше мускулен проблем през седмицата и затова не искахме да го рискуваме допълнително. Рикардиньо имаше мускулен проблем, надявам се да е добре за мача с ЦСКА. В края на сезона става по-тежко. Другите имат леки болежки. В игрови план съм доволен от всички, нямаше притеснение от никого и играха със самочувствие, което подобава на Левски. Дори и с най-младите мисля, че изглеждахме опасно. Мисля, че няма никакво съмнение, че Левски играе за себе си”, допълни наставникът на “сините”.