Тотнъм е по-близо до привличането на Мики ван де Вен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Шпорите" се очаква да подпишат с 22-годишния нидерландски защитник Мики ван де Вен от Волфсбург

Журналистът Фабрицио Романо разкри, че Тотнъм напредва в преговорите с Волфсбург за подписа на защитника Мики ван де Вен. Сделката за 22-годишния нидерландски футболист може да бъде сключена скоро. Ван де Веен беше един от най-добрите млади защитници в Бундеслигата през изминалия сезон и може да се окаже качествено попълнение за “шпорите”.

Последните съобщения предполагат, че Тотнъм е изпратил устна оферта за младия играч. Междувременно Тотнъм беше свързван с редица централни защитници това лято, така че ще бъде интересно да се види дали те могат да осигурят подписа на 22-годишния нидерландски централен защитник през следващите дни.

Ван де Веен има потенциала да се развие в надежден защитник на Висшата лига. “Шпорите” ще трябва да се подобрят в защита, ако искат да се справят добре през следващия сезон. Ван де Веен ще се стреми да направи следващата стъпка в развитието си и трансфер в Тотнъм може да му помогне да се подобри като играч. Той все още е само на 22 години и няма съмнение, че ще се подобри още повече с треньорство и опит.

Работата под ръководството на мениджър като Анге Постекоглу може да помогне на играча да разгърне потенциала си. Австралийският мениджър има репутацията на човек, който извлича най-доброто от играчите си и би помогнал на на 22-годишния футболист да успее във Висшата лига.