Тотнъм може да привлече Айвън Тони, ако Кейн си тръгне
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
,,Шпорите" търсят алтернатива на Хари Кейн"

Тотнъм обмисля трансфер на нападателя на Брентфорд – Айвън Тони, ако Хари Кейн напусне клуба това лято. След като счупи рекорда за най-много голове за националния отбор на Англия, бъдещето на Кейн е обект на постоянни спекулации, като самият футболист дава индикации, че иска да напусне ,,белите”. Манчестър Юнайтед, Пари Сен Жермен и Байерн Мюнхен са свързвани с 29-годишния футболист, но се смята, че само последният отбор е останал в надпреварата за подписа му.

Джонатан Давид от Лил и Душан Влахович от Ювентус са споменавани като възможни заместници на Кейн, но според FootballTransfers, Тони също се явява като възможност пред Тотнъм.

От както Брентфорд спечели промоция за влизане във Висшата лига, Айвън Тони се превърна в един от най-добрите нападатели в първенството. Стрелецът вкара 20 гола през миналия сезон. Успешният сезон на Тони обаче бе засенчен от множество нарушения на правилата за залагане на Футболната Асоциация, заради което той бе наказан с осеммесечно наказание от ФА, заради което няма право да играе до януари. Независимо от това, “шпорите” са готови да изчакат,  докато забраната на Тони приключи, преди да направят своя ход за английския национал през зимата.