Тотнъм отново ще иска да привлече Гонсало Инасио
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Шпорите" ще възродят интереса си към защитника на Спортинг Лисабон

Тотнъм ще се пробва да се подсили със защитника на Спортинг Лисабон – Гонкало Инасио. Португалският национал е оценен на 60 милиона евро и към него има сериозен интерес, включително Ливърпул и от Манчестър Юнайтед.

Гонсало Инасио беше е най-добрите играчи на Спортинг през последните 18 месеца. Португалският национал вече събра възторжени отзиви за изявите си за клуба и страната, тъй като множество тимове го следят и ще пробват да го вземат през януари.

Футболистът има клауза за освобождаване от 60 милиона евро и Спортинг ще обмисли напускането му само ако някой отбор предложи тази сума. Нюкасъл Юнайтед е един от клубовете, които са готови да платят 60 млн., докато Манчестър Юнайтед и Ливърпул също показаха огромен интерес към централния защитник.

Тотнъм е готов да възроди интереса си към високооценения защитник на “лъвовете” от Лисабон. Но има въпросителни около желанието им да платят освобождаващата клауза от 60 милиона евро. Спортинг нямат намерение и нужда да продават на по-ниска цена и следователно ще настояват клубовете да задействат освобождаващата клауза на футболиста.