Тотнъм подготвя оферта за нападател от Нотингам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Шпорите" ще се опитат да вземат Бренан Джонсън

Отборът на Тотнъм продължава да търси заместник на Хари Кейн. Лондонският клуб се е прицелил в Бренан Джонсън от Нотингам Форест, пише медията Mail Sport. “Шпорите” дори може да включат играчи в офертата към Форест, за да вземат 22-годишния футболист.

Бренан Джонсън все още може да напусне Нотингам Форест въпреки приличния старт на сезона под ръководството на Стив Купър. Мениджърът не би искал да види звездния си нападател да си тръгва на този етап от прозорец. Форест вече отказа оферта от Брентфорд за нападателя, който е в клуба от 2019-та година.

Тотнъм имаше интерес към Джонсън и преди да продаде Хари Кей, като сега смяташе, че нападателят на Форест е перфектен заместник на капитана на Англия. “Шпорите” обаче не са склонни да платят 50 млн. паунда за футболиста. Затова Тотнъм ще предложи играч в сделката за нападателя на Нотингам.

Напоследък Нотингам Форест изпитват затруднения да привлекат своите трансферни цели и ако Тотнъм включи някой като Давинсон Санчес, както се споменава в информация, то може и да постигнат сделка с колегите си от “Сити Граунд”. Освен това паричното предложение на “шпорите” също ще има огромно значение, тъй като Форест иска солидна сума за своя звезден нападател.