Тотнъм постави цена на Хари Кейн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
116 милиона евро за футболист с изтичащ договор през лятото на 2024-та година

Бъдещето на Хари Кейн продължава да бъде все така неясно, а колкото повече “шпорите” не желаят да се разделят с него, то точно толкова топреализатора на “трите лъва” иска да предприеме ново предизвикателство в кариерата си. Към момента желаещ да има неговите услуги са от Байерн Мюнхен, които отправиха две официални оферти за англинчанина, но и двете бяха отхвърлени от Даниел Леви.

Ситуацията обаче е следната, че договора на Кейн изтича следващото лято, а вероятността той да го удължи и да остане на “Тотнъм Хотспър Стейдиъм” клони все повече към 0. Затова именно Леви е определил цена при която би се разделил с голаджията на тима и тя е в размер от 116 милиона евро. Това твърдение направиха от “Екип”, а сега поне немските шампиони са наясно с това каква сума искат от английския клуб и преговорите може да навлязат в нова фаза, макар да не е ясно дали мюнхенци ще са склонни да извадят толкова пари.

Предполага се, че никой в Тотнъм не иска да се раздели с Кейн без пари и очакванията са все пак претенциите на “шпорите” да бъдат смъкнати, за да бъде осъществен така желаният вече от години трансфер на футболиста.