Тотнъм продължава да следи защитник на Галатасарай
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Шпорите" все още се интересуват от подписа на Виктор Нелсон

Според информация на турската медия Aksam, отборът на Тотнъм запазва интерес към Виктор Нелсон от Галатасарай. 24-годишният защитник бе свързван с “шпорите” през лятото, но турският гранд бе категоричен, че няма да го продава и сега планира да му предложи нов договор.

Виктор Нелсон направи фантастичен сезон, като помогна на Галатасарай да спечели турската Суперлига и се доказа като един от най-добрите защитници в първенството. Това, което последва, беше голям интерес от страна на топ европейски клубове, като 24-годишният защитник изглеждаше с намерение да напусне. Тотнъм беше близо до привличането на Нелсон и дори направи убедителна оферта, близка до неговата освобождаваща клауза от 25 милиона евро. Галатасарай обмисляше дали да приеме офертата, но в крайна сметка не се разделиха с един от основните си играчи.

Тотнъм ще продължи да преследва футболиста и през зимата. Единственият проблем с опита на “шпорите” да вземат Нелсон е повишената цена на 24-годишния защитник. Галатасарай има желание да му предложи нов договор, който би увеличил значително текущата заплата на датчанина, както и освобождаващата му клауза.

Лондонският клуб ще трябва да направи убедителна оферта, за да убеди Галатасарай да продаде датския национал. При сегашното състояние на нещата бърз трансфер може да се случи през януари, ако Тотнъм предложи около 25 милиона евро за подписа на футблиста.