Тотнъм си връща нежелан бранител от Атлетико Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мат Дохърти остана без отбор.

Ръководството на Тотнъм обмисля възможността да върне Мат Дохърти обратно в отбора, твърди “talkSport”. Той прекара последния полусезон в Атлетико Мадрид, но не успя да впечатли достатъчно Диего Симеоне и в момента е свободен агент.

Дохърти бе част от Тонтъм в периода от 2020 до 2023 година. За него “шпорите” платиха 16.8 милиона на Улвърхемптън, след което през януари тази година го оставиха да премине в Атлетико Мадрид на свободен трансфер.

Дохърти се намираше в чудесна форма докато играеше за Уулвс. Когато премина в Тотнъм обаче се видя, че той не е на нужното ниво и доста често бе оставян на скамейката. Когато пък играеше, ирландецът не се представяше задоволително. Нещата стояха по подобен начин и в Атлетико Мадрид, където обаче Дохърти почти не получи шанс да се докаже. Диего Симеоне го включи в едва 2 мача за целият му престой на “Уанда Метрополитано”.

В момента конкуренцията в Тотнъм на позицията на десния бек не е никак малка, така че на Дохърти няма да му е лесно да си спечели титулярното място. Той ще трябва да се бори с Педро Поро и Емерсон Роял за игрови минути.