Тотнъм сменя контузения Кейн, вижте с кого
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ден по рано стана ясно, че Хари Кайн излиза от игра поне докъм пролетта, поради спешна необходимост от лечение. Звездата на Тотнъм разкъса сухожилие и ще трябва да изтърпи операция на левия си крак. Ситуацията принуждава Жозе Моуриньо да се оглежда за нов чист нападател, който да се включи към отбора през времето, когато Кайн няма да може да играе. В краен случай, мястото му на централен нападател може да бъде поверено на Хюн-Мин Сон, ако се стигне до патова ситуация.

В момента пред „шпорите“ стои важната задача да се концентрират в привличането на Кжиштоф Пьонтек – нападателят на Тотнъм, предава The Sun. Според източника, те са готови да приемат без уговорки исканата сума, която не е никак малка – 28 милиона паунда. Ако всичко мине по план, полякът ще се разпише под договор за три години, а Тотнъм се очаква да внесе първоначална сума от 23.8 милиона, като остатъкът може да бъде изплатен като бонуси.

Припомняме, че при преминаването на Кжиштоф Пьонтек към „Сан Сиро“, което се случи преди около една година, Милан олекна с 35 милона евро.

Припомняме също, че настоящият сезон донесе на нападателят скромните четири гола в Серия За сравнение, през изминалия, при това за по-малко от половин година, той отбеляза цели 9 за „червено-черните“.