Тотнъм срази Уест Бромич у дома, Хари Кейн се завърна с гол
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Шпорите" се доближиха на четири точки до Топ 4

Тотнъм записа успех с 2:0 срещу Уест Бромич в двубой от 23-ия кръг на английската Висша лига. По този начин тимът на Жозе Моуриньо сложи край на серията от три поредни загуби и се върна на победния път. Попаденията за лондончани реализираха звездите на отбора Хари Кейн и Хьон-мин Сон.

Хари Кейн пропусна последните два мача на своя тим срещу Брайтън и Челси и имаше информации, че ще отсъства поне до средата на февруари, но се завърна в състава за днешния двубой с Уест Бромич. Нападателят на “шпорите” откри резултата в 54-ата минута след асистенция на Пиер-Емил Хьойберг.

Само четири минути по-късно Тотнъм вкара второ попадение. Лукас Моура асистира на Хьон-мин Сон, който сложи край на головата си суша, след като не се бе разписал в последните си 6 двубоя за “шпорите”.

Като цяло Тотнъм имаше пълна доминация в срешата и заслужено се поздрави с победата. Уест Бромич предложи много малко в офанзивен план и отправи само един в очертанията на вратата на Уго Льорис.

С този успех, тимът на Жозе Моуриньо събра 36 точки и прогресира до 7-ото място в класирането на Премиър Лийг, докато съставът на Уест Бромич остана на 19-ата позиция с 12 пункта.