Тотнъм търси заместник на Юго Лорис
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Французинът се превърна в емблема на клуба

Вратарят на Тотнъм Юго Лорис може да напусне клуба през лятото след 10-годишна служба. Този сезон той пропусна 12 мача, поради контузия, което означаваше, че Фрейзър Форстър трябва да застане под рамката на вратата на Тотнъм за голяма част от сезона. Ръководството на “шпорите” обаче изглежда не е доволно от изявите на ветерана Форстър, тъй като се оглежда за негови заместници.

Първият, от когото Тотнъм се интересува е стражът на Бретнфорд Давид Рая. Испанецът се представя силно за пореден сезон, което го прави желан и от други отбори. Смята се, че Ерик тен Хаг е набелязал Рая за конкуренция на сънародника му Давид де Хеа. Това, с което Рая се отличава от другите вратари е добрата му игра с крака.

Втората опция пред Тотнъм е вратарят на националния отбор на Анлгия Джордан Пикфорд. Стражът на “карамелите” по всяка вероятност ще напусне тима през лятото, ако ливърпулци отпаднат от Висшата лига. Не е изключен и вариантът Пикфорд да напусне “Гудисън Парк”, дори и тимът да запази мястото си в елита. В такъв случай обаче Евертън ще иска по-висока сума за него.