Тотнъм ускори преследването на Николо Дзаниоло
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Антонио Конте иска италиански национал в Северен Лондон

Според изданието AS Roma Live, Тотнъм ускорява преследването на плеймейкъра на Рома Николо Дзаниоло, тъй като се стремят да приключат сделката възможно най-скоро.

Дзаниоло се очертава като една от основните цели на мениджъра на Тотнъм Антонио Конте и спортния директор Фабио Паратичи, като и двамата настояват да подпишат с 23-годишния атакуващ полузащитник. Рома обаче е твърд в преговорите, тъй като не е склонен да се раздели лесно с една от звездите си.

Тотнъм представи на Рома оферта за играч плюс пари за Дзаниоло, включваща Джо Родън, но “джалоросите” отхвърлиха предложението. Имаше разговори за възможно включване на други играчи като Джафет Танганга, Танги Ндомбеле и дори Джовани Ло Селсо, за да се осъществи трансфера. Рома обаче не промени позицията си и обяви, че ще разгледа само оферти на стойност 50 милиона евро за италианския национал.

Тотнъм се радва на солиден трансферен прозорец досега, привличайки играчи като Иван Перишич, Фрейзър Форстър, Ив Бисума, Ричарлисън, Клеман Ленгле и Джед Спенс.