Тотнъм вече се готви да изповядва вълнуващ футбол
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Това обяви наставникът на "шпорите" Анге Постекоглу, който даде големи обещания.

Новият мениджър на Тотнъм – Анге Постекоглу, обяви в първото си интервю като предводител на “шпорите”, че ще иска от футболистите му да изповядват офанзивен и вълнуващ футбол.

Понастоящем от лондонския клуб си осигуриха за постоянно услугите на шведския национал Деян Кулушевски, който игра до този момент в Тотнъм като преотстъпен, както и на халфа Джеймс Мадисън, който пък бе закупен от изпадналия Лестър.

“Обичам да печеля, това е най-важното. Постигал съм го навсякъде, където съм бил. Футболът е за това, за да се постигат успехи. Наред с това обаче за мен е наистина важно и по какъв начин в крайна сметка се постига това. Стил, с който повечето фенове и играчи искат да бъдат свързвани”, коментира Постекоглу.

“Искам вълнуващ футбол, за който хората да говорят. Крайният резултат е важен, но е важен и начинът, по който е постигнат, защото смятам, че това е начинът да бъдеш успешен. Ще се опитам да осигуря именно това. Не е възможно да се справяте идеално във всички аспекти, но искам да бъдем отбор, който не само печели мачовете си, но и забавлява феновете,” добави специалистът.