Тотнъм влиза в битката за бразилски талант, желан от Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Представителите на бразилеца поддържат връзка с "шпорите"

Според информация на Mundo Deportivo, Витор Роке е обект на интерес от страна на Тотнъм. Клубът от Северен Лондон е в контакт с представителите на бразилеца, който е основна трансферна цел Барселона. Интересното е, че каталунският гранд вече има споразумение на стойност 45 милиона евро с Атлетико Паранаензе.

Витор Роке се превърна в един от най-големите таланти и в света, откакто се присъедини към Атлетико Паранаензе. 18-годишният младеж не беше известен, преди да напусне Крузейро, за да премине в Атлетико. Но през последните 15 месеца той постигна големи успехи, като дори влезе и в националния тим на Бразилия.

Витор Роке се представя силно през сезона, като има 15 гола и пет асистенции в 29 двубоя. И най-вероятно младежът скоро ще се премести в Европа, като евентуалната му дестинация е Барселона. Но Тотнъм също ще се опита да го привлече и да го събере със сънародника му Ричарлисон.

Всички слухове постоянно свързват тийнейджърът с Барселона. В края на миналия месец се появи информация, че Барселона е сключил сделка на стойност 45 милиона евро, за да осигури услугите на Витор Роке. А интересът към младия нападател въпреки присъствието на Роберт Левандовски в съблекалнята е обясним, тъй като полякът е в заключителната фаза на кариерата си.

“Шпорите” са били в контакт с обкръжението на Витор Роке. Те искат да откраднат футболиста от Барселона. Интересът е разбираем на фона на несигурността около Хари Кейн, но според информациите младият бразилец е настроен да се присъедини към Барселона през това лято.