Трансферна цел на Барселона и Тотнъм с цена от 50 млн. евро
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Контузиите на Хари Кейн и Луис Суарес през този сезон доведоха до това, че Тотнъм и Барселона бяха свързани с много нападатели, като и двата клуба имаха доста слаби мачове, когато основният им централен нападател се контузи.

Намирането на класен централен нападател за двата тима е почти невъзможно, тъй като играчът трябва да приеме, че няма да играе много често и това автоматично елиминира повечето най-добри възможности в предни позиции.

Това означава, че клубовете трябва да се насочат към някой нападател от по-малък клуб, който е готов да се възползва от шанса да играе за толкова голям клуб – това прави Лоренцо Морон от Бетис идеална цел за Барса и “шпорите”.

Той е добър нападател, но не е доказано име, така че има шанс той да играе за елитен клуб, дори ако това означава да записва по-малко минути. Това изглежда по-малко вероятно, след като в испанските медии се появи информация, че Морон се е съгласил да подпише нов договор с Бтеис, като клаузата му за откупуване ще нарасне до 50 милиона евро.

В информациите се поменава, че Тотнъм и Барселона са свързани с него наскоро, но играчът заявява, че е щастлив в Севиля и не иска да напуска “Бенито Виямарин”. В същото време надали Барса и Тотнъм ще са склонни да похарчат 50 млн. евро за резервен нападател.