Трансферните новини от Висшата лига в днешния ден
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

На Острова е горещо що се отнася до трансферните спекулации, тъй като утре затваря трансферният прозорец. Отново се твърди, че Усман Дембеле е трансферна цел на Манчестър Юнайтед, като дори ‘червените дяволи’ са готови с оферта за френското крило.

Sunday Mirror пише, че Ман Юнайтед смята да даде 60 млн. паунда за футболиста на Барселона. В същото време иданието съобщава, че Мемфис Депай и Усем Ауар ще останат в Лион, така че няма да преминат съответно в Барселона и Арсенал.

The mail съобщава, че испанският гранд Барселона е направил оферта на стойност от 13,6 млн. паунда за защитника на Ман Сити Ерик Гарсия. Гуардиола потвърди, че каталунците искат да подпишат с бранителя. The mail съобщава също, че Райън Сесеньон от Тотнъм вече е в Германия, за да финализира трансфера си под наем в Хофенхайм.

Sunday Express пише в днешния си тираж, че Ливърпул може да претърпи провал в търсенето на заместник на Садио Мане. Френският Рен е направил оферта за трансферната цел на мърсисайдци Жереми Доку от Андерлехт

Sun on Sunday информира своите читатели, че Челси са готови да плащат по 100 000 паунда на седмица на Рубен Лофтъс-Чийк и да го пратят под наем в друг отбор. В същото време цели пет клуба от Висшата лига имат инерес към Тио Уолкът от Евертън.