Тръст “Синя България” скочи на ръководителите на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тръст "Синя България" поиска финансов анализ от ръководството на Левски

Напрежението в Левски е все по-голямо, а от Тръст “Синя България” скочиха на ръководството на клуба и поискаха финансов и данъчен анализ за изминалата кампания. Сдружението постави целите си за следващия мандат, които включват разработване на детайлен бизнес план за оздравяване, който според него ръководството на “сините” “не желае или не е способно да изготви”.

От Тръст “Синя България” написаха:

Цели пред Тръст “Синя България” през мандата на Управителния Съвет 2020 – 2021:

1. Разработване на независим и детайлен бизнес план за оздравяване, развитие и превръщане на ПФК Левски АД в печелившо търговско дружество

Тръст “Синя България” вярва, че успехите на футболния терен са зависими от правилната и последователна работа извън него на всички нива на функциониране на един футболен клуб. Вече месеци наред новото ръководство на Левски няма желание или не е способно да изготви стратегия за спасението на любимия ни клуб и за неговото развитие, ние ще се заемем с това. Съвместно с водещи експерти в своите области, в Тръст “Синя България” вече сме започнали изготвянето на бизнес план, който ще бъде предложен на текущото ръководство на ПФК Левски АД, както и оповестен детайлно пред широката левскарска общност.

2. Извършване на Финансов и данъчен анализ – 2019-2020 на ПФК Левски АД Тръст “Синя България” е на финалната права от преговорите с компания от “Голямата четворка” на одиторските дружества в световен мащаб за извършване на финансов и данъчен анализ на ПФК Левски АД. Ние вярваме, че нито един план за спасение на вековния ни отбор, не може да бъде осъществен преди подобен одит да даде яснота по най-важните въпроси, от които могат да произтича каквато и да е стратегия:

1. Какво е моментното финансово състояние на търговското дружество?

2. Какви са задълженията на ПФК Левски АД и към кого?

3. Правилно ли се управлява футболния клуб?

4. Каква е необходимата сума за да може Левски да е без задължения?

5. Какъв може да е бюджетът на Левски без да се влиза в нови дългове?

Ние няма да спрем да се борим и ще искаме отговори на тези въпроси, които да достигнат до всеки един левскар. Поради тази причина ще инициираме и проведем кампания за събиране на средствата необходими за Финансов и данъчен анализ – 2019-2020 на ПФК Левски АД. Необходимата сума не е малка за българските стандарти, но милионите левскари сме доказали, че когато сме опрени до стената и става дума за Левски ще сторим и невъзможното.

3. Teхнически и организационни цели

В по малък мащаб Тръст “Синя България” ще продължи своите усилия за по-добра комуникация с феновете на Левски, които са истинските собственици на идеята Левски. В тази връзка, Управителният Съвет на Тръст “Синя България” се ангажира за всички технически подобрения свързани с улесняването на членството в организацията, комуникацията с управителния съвет както и пълната автоматизация на процеса по приемане в нея. До края на 2020 г. може да очаквате и интерактивния ни видеокаст, в който ще може да зададете своите въпроси, да намерите техните отговори и да дадете своето мнение и предложения за работата на Тръст “Синя България”.