Треньор на Славия за Петков: Елате на тренировките да го видите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на вратарите Радо Станев защити Георги Петков

Треньорът на вратарите на Славия Радо Станев подкрепи опитния страж на тима Георги Петков, в интервю пред БЛИЦ. “Белите” загубиха домакинството си срещу ЦСКА – София с 0:2.

„Решихме да заложим на Георги Петков заради огромния му опит. Да, Светльо допусна грешка при първия гол в мача за Купата на България с Локомотив (София), но не това е причината да не пази срещу ЦСКА. Тук съм категоричен! За три години той не е пропуснал мач. Ние сме твърдо зад него. Всички го подкрепяме. Решението ни не е продиктувано заради слаби игри. Още в следващия мач ще е пак в игра“, сподели Станев.

„През 2018 година Стергиакис също се намираше в чудесна форма. Но на финала за Купата срещу Левски на вратата застана Петков и видяхте как опитът му помогна и на него, и на Славия – спечелихме Купата на България.

Ако някой ви твърди, че днес Петков е вече стар, елате на тренировките да го видите. Той тренира напълно наравно с другите. Чувства се страхотно. Все едно е на 27, а не на 47 години.

Ще кажа и друго – и тримата ни вратари са във форма. Ники Кръстев е на ниво, забелязва се израстване при него“, завърши треньорът.