Треньорът на Арда: Кърджали е настроен за празник преди мача с Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Арда Николай Киров заяви за Дарик, че град Кърджали е настроен за празник преди неговият тим да посрещне Левкси в събота. Старши-треньорът на Арда даде обширно интервю преди сблъсъка със столичния тим.

„От няколко дни се усеща еуфория. Предварителната продажба на билети за срещата върви много добре. Градът е настроен за един празник. Надявам се заедно със състезателите да зарадваме местните жители“, започна Белия.

„През тази седмица работихме доста върху проблемите, които имахме в първия кръг срещу Монтана. Важното е чисто психологически да бъде добре мотивиран отборът. Мотивацията когато играеш срещу грандове като Левски, не е проблем”, заяви наставникът на Арда.

Той сподели, че вратарят Иван Караджов е започнал индивидуални тренировки и няма да бъде на линия за срещата.

“Трябват му няколко седмици, за да бъде готов за игра. Имаме дребни проблеми с други състезатели, но до края на днешната тренировка групата за мача с Левски ще бъде ясна“, продължи опитният специалист.

„Със сигурност мотивацията в отбора Левски след поражението от Берое ще бъде висока. Те ще искат да се върнат на победния път. Следим чисто спортно-технически отбора на Левски и според мен другите събития няма да им се отразят. Би трябвало нашето състояние да бъде по-различно в сравнение с последния мач. Все пак играем и в Кърджали, така че ще разчитаме на подкрепата на нашата публика.“, каза още Николай Киров.