Треньорът на Астана: Надявам се да успеем да реализираме моментите си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мисля, че нито ние, нито Лудогорец искаме да стигаме до дузпи", каза Григорий Бабаян.

Старши треньорът на Астана – Григорий Бабаян, говори преди срещата-реванш с Лудогорец от третия квалификационен кръг в Лига Европа.

Както е известно, “орлите” загубиха първия мач в Казахстан с 1:2 и ще искат да покажат по-добро лице утре на стадион “Хювефарма Арена”.

“За нас е важно да направим минимален брой грешки и да не повтаряме тези, които допуснахме в първия мач в Астана. Трябва да бъдем концентрирани на 200 процента. Ние уважаваме Лудогорец, но искаме да наложим нашия собствен футбол, в никакъв случай не искаме да защитаваме този резултат в Астана. Надявам се утре да успеем да реализираме моментите си. Ние разбираме колко е важно да вкарваме гол навън срещу такъв отбор”, започна Бабаян.

“Буквално преди да замина за пресконференция се срещнах със Станимир Стоилов, той пристигна в нашия хотел. Но всъщност нямахме време да си говорим, само се поздравихме. Станимир е опитен треньор. Ако той иска да сподели, тогава, разбира се, ще го приемем. Той много обича Астана, както Астана го обича. Да видим дали може да даде съвет”, обяви той.

“Мисля, че нито ние, нито Лудогорец искаме да стигаме до дузпи, а това е много трудно да се тренира. Дузпите са лотария. Но ако се стигне дотам, отборът ще е готов. Изпълняваме дузпи, но не толкова целенасочено”, каза наставникът.

“Накарахме момчетата да обуят правилните обувки. В Казахстан няма такива терени и играчите нямат умението да играят на такава настилка. Вчера на момчетата бяха показани клипове от мача с Динамо, където имахме около 10 падания. Надявам се момчетата да не допускат това и утре”, допълни Бабаян.