Треньорът на Барса: Меси и Суарес са на линия за събота
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Мениджърът на Барселона Кике Сетиен е сигурен, че големите му звезди Лионел Меси и Луис Суарес ще бъдат напълно готови за съботния мач срещу Майорка, при подновяването на „Ла лига“.

Двамата нападатели страдаха от различни контузии през последните няколко седмици, но Сетиен е уверен, че ще може да ги използва за първия мач, след почти тримесечното прекъсване на първенството, причинено от глобалната пандемия от коронавирус.

„Лео имаше леко разтежение на бедрото, но няма от какво да се притесняваме. Вече е здрав и дори мисля, че може да го пусна в игра срещу Майорка.“ – казва Сетиен пред „АS“ – „Естествено, допълнително ще преценим опциите, с който разполагаме, но нямаме толкова много варианти да запълним групата за мача. Както знаете, Суарес претърпя операция, но вече тренира пълноценно и се справя много добре с натоварванията. Ще следим състоянието му и в края на седмицата, ще решим дали да започне от първата минута или ще го използваме от скамейката“ – допълни старши треньора на „блаугранас“.

Барселона е на първо място в класирането на „Премиера дивизион“ на две точки пред вечния съперник Реал Мадрид.