google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Заралии хванаха последния влак за Първа лига и се спасиха от срамно изпадане

Иван Желев, който ръководи тима на Берое при победата над Спортист Своге с 1:0 в плейофа за влиза и оставане в Първа лига, коментира впечатленията си след решаващия двубой,

„Искам да благодаря на всички привърженици на Берое, които дойдоха до Велико Търново, както и на домакините от Велико Търново. Ясно е, че в нашия отбор има по-класни футболисти и беше важно да го докажем. Всичко е свързано, и концентрация, и други неща, които се изискват, радостно е, че днес се получи. Хубавото е, че издържахме и победихме.

„Не искам да коментирам нещата, които са били досега. Важно е какво ще се случи отсега нататък в клуба. Имаше промяна в начина, по който искаме да играем, но имахме предимството, че противникът не знаеше как ще играем и момчетата доколкото можаха, изпълниха. В момента лесно могат да се намерят записи на техни мачове и изгледахме всичко, което можахме. Анализите е най-добре да го правят хората от ръководството. За мен важното е да работя в Берое. Ръководството решава кой ще е треньор, аз нямам лиценза да съм старши треньор“, заяви Иван Желев.