Треньорът на Нюкасъл съобщи неприятна новина
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Еди Хау потвърди за тежката контузия на Харви Барнс

Наставникът на Нюкасъл Еди Хау направи коментар за травмата на новото попълнение на „свраките“ – Харви Барнс. Специалистът разкри, че контузията на бившия играч на Лестър е сериозна.

Офанзивният футболист получи травма в началните минути на двубоя срещу Шефилд Юнайтед, спечелен с 8:0 от “джордитата”. Барнс бе принудително заменен от Антъни Гордън и бе ясно, че е получил неприятна контузия.

“Мисля, че става дума за мястото на крака точно под палеца. Доста съществена контузия”, каза Хау пред репортери преди домакинския мач срещу Манчестър Сити в сряда от състезанието за Купата на Лигата.

“Направихме тестове и сега очакваме мнението на специалист какво да предприемем и дали ще бъде необходима операция. Контузията е доста необичайна. Турнирът за Купата на лигата е важно състезание за нас. Ще опитаме да продължим напред, защото искаме да се състезаваме във всеки един турнир”, добави Еди Хоу преди битката с “гражданите”.

Харви Барнс премина с големи очаквания от Лестър в Нюкасъл това лято. През миналия сезон футболистът бе важна фигура за “лисиците”, но те изпаднаха в Чемпиъншип и Барнс продължи развитието си в по-силен отбор.