Добави коментар
"Трябва да бъдем бързи и да играем като отбор в реванша", сподели Разван Луческу

Треньорът на ПАОК Разван Луческу говори пред медиите преди реванша срещу Левски от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Гръцкият тим загуби първия мач на “Герена” с 0:2, като треньоърт на “черно-белите” заяви, че феновете на Левски са притиснали неговия тим и са помогнали за успеха на “сините”. Той се надява привържениците на ПАОК да сторят същото на “Тумба”. Луческу определи нивото на трудност на предстоящия мач като “много високо”.

“Никога не съм казвал, че ще бъде лесно. Подчертах и след първия двубой, че загубихме психологическата битка. Това бе първи официален мач за нас, играхме в друга държава и футболистите ни се бяха събрали скоро. Допуснахме гол в 40-ата секунда и нещата тръгнаха зле. Нашият стил е тотално различен”, заяви Луческу.

“Надявам се привържениците да ни помогнат и да притиснат съперника. Това се случи на нас в първия мач и знам колко трудно е за даден отбор да се изправи срещу такава публика”, каза Луческу.

“Времето е наш съюзник, когато говорим за целия сезон, но не и в този мач. Трябва да бъдем бързи и да играем като отбор. Трябва да бъдем концентрирани, да не губим топката и винаги да взимаме по-доброто решение от противника”, сподели наставникът на гръцкия гранд.

Треньорът на ПАОК разкри, че е наясно с титулярния състав за срещата. Разван Луческу заяви, че Ясмин Куртич ще бъде на терена въпреки интереса към него от други отбори и на този етап няма да бъде продаван.

Добави коментар