Треньорът на Пирин: Берое е в топ 3 на футбола в България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Пирин Уорън Фийни с коментар преди утрешния мач срещу Берое за Купата на България

Старши-треньорът на Пирин Уорън Фийни говори пред медиите за предстоящия мач от 1/16 финалите на турнира за Купата на България срещу Берое. Двубоят е в сряда от 17:30 ч. на стадион “Христо Ботев” в Благоевград като гостите от Стара Загора са фаворити за победата, а според наставника на Пирин те са един от най-добрите отбори в България.

“Очаква ни много труден двубой. За мен Берое е в топ 3 на футбола в България. Уважаваме този съперник, както всички останали противници. Те играят много бърз футбол и са добре подготвен отбор. Опитват се винаги да играят добър футбол. Ние сме уверени в нашите възможности. Ще играем у дома, а това означава, че ще имаме подкрепа. Надявам се, че ще се представим добре. Успехът в петък ни донесе фантастични емоции, но с моя помощник казахме на футболистите на тренировъчния терен в понеделник – това вече е минало. Предстои ни нова среща, имаме нова задача. Дано се представим на ниво срещу отбора на Берое”, сподели треньорът на благоевградчани.

“Футболистите не се нуждаят от допълнителна мотивация, защото фактът, че ще играем срещу тим от елита е достатъчен да ги мотивира. Имаме план за двубоя и ще го приложим. Положителното е, че при нас напрежението няма да е голямо. Мисля, че ще стане добър мач и момчетата ще се наслаждават, както и феновете ни. Нямаме кадрови проблеми. Всички са здрави и очакват двубоя с нетърпение”, заяви Уорън Фийни.