Треньорът на Жалгирис недоволен от съдията
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това е футболъът, случва се", заяви той

Треньорът на Жалгирис – Владимир Чебурин говори след отпадането на неговия отбор от Лига Европа след равенството 3:3 срещу Лудогорец в Литва. Разградчани стигнаха до равенството, което им беше достатъчно за класиране в групите на турнира чрез дузпа в 120-та минута.

“Играхме много добре, вкарахме бърз гол, а след това реагирахме на пропуснатия гол в нашата врата с още един за 2:1. Мачът беше красив. Срещата беше такава, каквато трябваше да бъде за феновете – винаги водихме, имаше продължения, но заради онзи пропуснат гол в Разград българите успяха да бъдат крачка напред. Всичко обаче завърши с голямо разочарование. Както и да е, казах на играчите след мача, че се гордея с тях. Заслужавахме да играем в Лига Европа, много го искахме. За съжаление обаче. . .”, каза Чебурин след мача.

“Дузпата ли? Все още нямах време да анализирам този момент. Но колкото и да говорих с футболистите ни, това си остава странно решение. Не бих искал да давам оценки на съдиите. Това е футболът, това се случва в него. За съжаление. Не можете да го избегнете. Мисля, че играхме така, че действително не заслужавахме да загубим”, заяви той.