Ново дерби с марка “ЦСКА” ни очаква днес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
ЦСКА 1948 ще се опита да задълбочи кризата в ЦСКА

Днес от 18:45ч. в първия кръг на efbet Лига ще се изиграе единственото по рода си дерби с марка “ЦСКА” между ЦСКА 1948 и ЦСКА.

Срещата ще се изиграе на стадион “Васил Левски”, като домакините ще се опитат да задълбочат кризата на “Българска армия”. “Армейците” записаха разочароваща загуба с 0:4 от Лудогорец за Суперкупата на България, а през седмицата не успя да победи и Лиепая като домакин в първи мач от предварителните кръгове на Лигата на конференциите.

Заедно с това слуховете в Борисовата градина са, че се гласи уволнение на треньора Любослав Пенев, а това доведе със себе си огромен гняв у феновете, които дори нападнаха главният мениджър на клуба Стойчо Стоилов след мача в четвъртък.

ЦСКА 1948 пък започва втория си сезон в елита на България и тази година се цели в класиране в топ 4 и поне точка днес ще бъде позитивен старт на кампанията.

Въпреки проблемите им, ЦСКА е определен за фаворит. Букмейкърът WINBET оценява шансовете им за победа на 2.00, докато Efbet им дава малко по-добър коефициент с 2.25. Успех на ЦСКА 1948 пък ще удвои залога Ви съответно 4.40 и 4.05 пъти.