Три английски гранда дебнат ситуацията с Джордан Пикфорд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед, Челси и Тотнъм следят ситуацията с Джордан Пикфорд в Евертън

Ситуацията на Джордан Пикфорд в Евертън е привлякла вниманието на доста клубове, които се интересуват от вратаря. Манчестър Юнайтед, Челси и Тотнъм са в тревога след голямо забавяне на подписването на новия договор на английския национал с Евертън, пише The ​​Dailymail.

Кариерата на Джордан Пикфорд тръгна нагоре, след като той премина в Евертън от Съндърланд. Карамелите платиха 30 милиона, за да подпишат с вратаря, който оттогава затвърди мястото си като №1 под рамката на Евертън и Англия. Неговите изяви привличат вниманието на някои от топ клубовете в Премиър Лийг.

Очакваше се Евертън да удължи договора на Пикфорд преди месеци. Мнозина очакваха вратарят да подпише при нови по-добри условия, преди да замине за Катар, но все още споразумение между него и “карамелите” няма. Английският национал е готов да остане в клуба, тъй като разговорите за нов дългосрочен договор се водят отдавна. Но предвид интереса на големите клубове към Пикфорд, той може да премисли решението си, особено ако скоро не подпише нов контракт с Евертън.