google новини лого Последвай ни
Добави коментар
ФК Лос Анджелис, Интер Маями и Лос Анджелис Галакси с интерес към португалската звезда

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо продължава да бъде свързван с напускане на „Олд Трафорд“. Все по-вероятно е португалецът да премине в отбор от МЛС, тъй като засега няма клубове от Европа, които да са готови да му предложат исканите от него условия.

Наскоро Роналдо се забърка в неприятности, след като беше отстранен от първия отбор на Ман Юнайтед и не взе участие в дербито с Челси. Кристиано обаче вече е обратно в състава и написа съобщение след връщането си в отбора. Днес той може да стартира срещу Шериф Тираспол в Лига Европа, като двубоят е от 22:00 часа.

Скоро Роналдо може да замине зад Океана и да премине в клуб от МЛС. „Sun“ информира, че Роналдо е заинтригуван от тази възможност. Отборите на ФК Лос Анджелис, Интер Маями и Лос Анджелис Галакси имат голям интерес към португалската звезда.

За момента Ман Юнайтед не мисли да се разделя с Роналдо през зимата, пише “Sun”. Португалецът има договор с клуба до края на сезона и той може да премине в МЛС през лятото на 2023 г.