google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Левски Петър Хубчев има сериозни проблеми в състава преди старта на втория дял от efbet Лига. На 15 февруари “сините” се изправят срещу ЦСКА-София, като трима основни играчи на тима са под въпрос за дербито.

Крилото Станислав Иванов получи контузия на последния приятелски мач на Левски в Турция срещу украинския Олександрия и бе заменен в 55-ата минута. Днес младият футболист ще премине обстойни прегледи и ще стане ясно какво е състоянието му. На “Герена” се надяват Стаси да е на линия за дербито с ЦСКА идната събота от 14:45 ч. на “Васил Левски”. Иванов се утвърди като основен играч на Левски, след като взе участие във всичките 20 мача на “сините” през есента. Той отбеляза и 8 попадения като същият брой голове има само Найджъл Роберта.

Роберта обаче също може да пропусне мача с ЦСКА. Холандското крило изигра само един двубой през зимата подготовка и не е в оптимална форма. Под въпрос за двубоя с “червените” на 15 февруари е и бранителят Янис Каргас. Той бе болен от грип по време на лагера в Турция и не е водил нормален тренировъчен режим. Все пак в защита Петър Хубчев може да използва Ейлофсон, Рейш и мартин Райнов като централни бранители, така че липсата на Каргас няма да е толкова голяма спрямо евентуалните отсъствия на Стаси Иванов и Найжъл Роберта.