Трио на Ливърпул се завръща за мача с Арсенал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тиаго, Луис Диас и Ван Дайк ще бъдат на разположение на Клоп

Юрген Клоп най-накрая ще може да разчита на контузените за дълъг период от време Тиаго и Луис Диас, както и на пропусналия последния двубой на тима, поради болест – Върджил ван Дайк, твърди Mirror. Следващият мач на Ливърпул ще бъде домакинството на първия в класирането Арсенал.

Испанският полузащитник Тиаго пропусна последните 10 двубоя на тима, поради контузия. Неговото отсъствие повлия изключително негативно на Ливърпул, които изглеждаха безидейни в халфовата си линия без маестрото.

Вторият футболист, който може да вземе участие в мача с Арсенал е Луис Диас. Последният мач, в който Диас взе участие бе отново срещу “артилеристите”, но през далечния октомври. Тогава той получи тежка контузия в коляното, която го изкара от терените за 5 месеца. Точно затова Юрген Клоп сподели, че трябва да бъде предпазлив с връщането на колумбиеца в игра.

През изминалата седмица Тиаго и Диас са тренирали активно с тима и дори са взели участие в тренировъчен мач 11 срещу 11, без да изпитат каквито и да било проблеми.

Последният, който се завръща в тима на Клоп е бранителят Върджил ван Дайк. Нидерландецът пропусна последният двубой на Ливърпул, поради болест.