Трио от ключовите играчи на Сити са аут за мача срещу Астън Вила
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гледаме ситуацията стъпка по стъпка. Контузията на Джак е мускулна, но той получи удар и в коляното. Джон е по-добре, но все още не напълно възстановен.

Манчестър Сити ще бъде без контузените Джак Грийлиш, Джон Стоунс и Матео Ковачич за мача от Висшата лига срещу Уест Хям в събота, потвърди мениджърът на “небесносините” Пеп Гуардиола. Испанският специалист не е сигурен дали тримата ще се завърнат в състава за първия мач на английския шампион от груповата фаза на Шампионската лига срещу Цървена звезда през следващата седмица.

“Гледаме ситуацията стъпка по стъпка. Контузията на Джак е мускулна, но той получи удар и в коляното. Джон е по-добре, но все още не напълно възстановен. Матео също е с мускулни проблеми, които не са сериозни. За момента и той остава извън състава ни”, коментира Гуардиола на пресконференция в петък, цитиран от световните агенции.

Манчестър Сити е начело в класирането в шампионата на Англия с пълен актив от 12 точки, докато Уест Хям има 2 пункта по-малко на четвъртата позиция.