Трол номер 1 пусна анкета, заяде се и с испанец

Трол номер 1 пусна анкета, заяде се и с испанец 1
1 0

Сдобилият се със скандална слава австралиец Ник Кирьос не пропуска да напомня защо все повече от големите имена в световния тенис го наричат “Трол номер 1”.

През последните три месеца лошото момче, което след кризата с коронавируса се е закотвило в дома си в Австралия, се заяде последователно със Саша Зверев, Доминик Тийм и Новак Джокович, обвинявайки ги за участието им в злополучния “Адриа Тур”.

Нямаше как обаче Кирьос да не отвори устата си и след дисквалификацията на Ноле на US Open.

“Сложете мен на мястото на Новак в тази ситуация,” написа Кирьос в Twitter. “Удряш с топката един от съдиите в гърлото. Сега ми кажете – за колко години щяха да ме накажат за такова нещо?”

 

Под публикацията Кирьос създаде анкета с три възможни отговора: 5 години, 10 години, 20 години.

Aнкетата вече събра над 208 000 гласа, а любопитното в случая е, че 51.8% от вотовете са в полза на опция номер три – 20-годишно наказание. 31.4 процента са за петте години, а 16.8 – за втората посочена възможност.

Но и това не бе всичко от дразнител номер 1 в света на тениса.

Неумеещият да държи езика зад зъбите си Кирьос реши, че е време да поднови стара вражда с испанеца Пабло Кареньо-Буста, който прави фурор на US Open, достигайки до полуфинал.

“Човече, ако нямаше клей настилка, този тип нямаше да е в топ 50”, заяде се Кирьос.

Испанецът не му остана длъжен.

“Явно той скучае доста…, отговори му Карено-Буста. “Когато се завърне в тура, ще говорим за него. Той го заслужава, когато е на корта. Но дотогава – нека не казваме нищо, а той да туитва от дома си.”

Австралиецът, разбира се, не се примири: “Очевидно бих искал да играя на US Open, но условията не позволяват. И, да, Карено-Буста – скучая, вместо отново да те бия. 2-0. Тихо.