Тухел: Кукурея можеше да бъде плешив заради действията на Ромеро
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Невероятна драма в края беляза дербито между Челси и Тотнъм

Отборите на Челси и Тотнъм направиха истинско зрелище на “Стамфорд Бридж” в неделя, като в края на двубоя имаше много емоции. В голово шоу, завършило 2:2, двата тима си спретнаха меле на два пъти в двубоя. В края на мача пък Кристиан Ромеро предприе действия срещу бранителя на Челси Марк Кукурея, които можежа да оставят защитника на “сините” плешив секунди преди изравнителния гол на Тотнъм в 96-ата минута.

Проверката на VAR не доведе до по-нататъшно действие, след като централния защитник Ромеро изглежда сграбчи косата на Кукурела в инцидент малко преди Хари Кейн да вкара изравнителен гол за 2:2. Мениджърът на Челси Тухел каза пред Sky Sports: „Откога можем да скубем косите на футболен мач? Те провериха и нищо не се случи — това е абсолютно нелепо.”

Някои привърженици бяха бесни от липсата на действия срещу Ромеро по време на големия сблъсък, в който Тухел и колегата му от Тотнъм Антонио Конте се сблъскаха физически повече от веднъж, преди и двамата да бъдат изгонени след последния съдийски сигнал.

Съгласявайки се с Тухел, един привърженик се удиви: „Искрено съм изненадан, че Кукурея не е плешив, от начина, по който Ромеро скубеше косата му.“