Тунчев: Бяхме по-добрият отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Може да излезе по-добър от нас отбор да ни победи, но ние сме длъжни да дадем максимума от себе си", каза предводителят на Арда.

Старши треньорът на Арда Кърджали – Александър Тунчев, говори след успеха с 3:1 при гостуването на Крумовград в мач от 11-ия кръг на efbet Лига.

“Ние бяхме по-добрият отбор, по-агресивният и този, който търсеше повече победата. В началото бяхме изненадани от постройката, но бързо се ориентирахме. Радващо е, че до 30-ата минута успяхме да ударим три пъти”, започна Тунчев.

“Ориентирахме се по най-добрия начин. Имахме и още няколко ситуации, в които можехме да вкараме. През второто полувреме леко дръпнахме назад, което е нормално, но не останах доволен, особено от попадението, което допуснахме”, призна той.

“Стараем се. Тренираме ги тези неща. Имахме и други намерения, но теренът не ни позволи. Радващо е, че момчетата вече успяват да вникнат в нещата, които искам. Може да излезе по-добър от нас отбор да ни победи, но ние сме длъжни да дадем максимума от себе си”, обясни Тунчев.

“Тези мачове са най-опасни. Етър няма какво да губят. Ще дойдат в Кърджали и ще опитат да вземат точка или три”, заяви още наставникът на Арда.