Тунчев: Надявам се да вземем поне още трима играчи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В защита ще е проблем, където ни напуснаха тримата основни футболисти"

Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев заяви след поражението с 0:1 от Левски в днешната контрола, че очакванията му не са големи в началото на поготвителната кампания. „Едва ли може да съм доволен, все пак е началото на подготвителния сезон, не очаквам големи неща. Важно бе да натоварим максимално футболистите. Все пак е нормално да са изморени, натоварванията са големи, голяма част от тях бяха с националния отбор, имаха малка пауза за почивка. Отскоро се готвят с нас“.

„Работим нормално към момента. Леко закъсняваме със селекцията. Стъпка по стъпка ще се нормализират нещата. Вече привлякохме няколко футболисти, трябва да минат медицински прегледи и ще подпишат. Крачунов е с нас от няколко дни, трябва да се оформи само документално. Снощи пристигна Алекси Биков, ще мине изследвания“, допълни Тунчев.

„Ние, в последните две години, играехме в един и същи състав. Синхронът беше доста добър. В защита ще е проблем, където ни напуснаха тримата основни футболисти. Искаме отново да постигнем този синхрон от последните години“.

„Надявам се още поне трима футболисти да вземем. Ще търсим външен халф-бек, нападател, който да е опция за Минчев и Митко (Илиев). На този етап не знам да има изходящи трансфери. За първия мач от Европа ще запазим този състав. Ние ще направим всичко възможно да сме подготвени за първия мач със Словачко“, каза още Тунчев.